Πρόβλεψη για το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Πολιτική μέσω apolitique κομμάτων και αιμοβόρων δημοσιογραφίσκων...


Τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα η αλήθεια είναι από περιέργεια (ή μήπως από έκδηλη τάση αυτομαστιγώματος;) την κατα συρροή εκμετάλευση όλης της πολιτικής μετεκλογικής ατμόσφαιρας και του πολιτικού κλίματος από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Τι εννοώ?

Ο όρος ασέλγεια πάνω σε ένα πτώμα νομίζω είναι ο κατάλληλος... Χωρίς καμία διάθεση για συμπάθεια ή υποστήριξη σε κανέναν, παρακολούθησα την διάθεση και την τάση από όλους τους "Δημοσιογράφους"οι εξαιρέσεις πρέπει να ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού- να προβλέψουν, να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν κλίμα την στιγμή που ένας κομματικός φορέας διάγει περίοδο κρίσης. Ναι μιλάω για το ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο αυτό κόμμα πάμπολες φορές οδήγησε σε κρίση όλη την χώρα και τα στελέχη του τότε έδειχναν μια ασσύμετρη αλληλεγγύη μεταξύ τους και αλληλοκάληψη.
Τώρα όμως που παίζεται παιχνίδι εξουσίας και διαμορφώνονται οι καταστάσεις που σίγουρα θα οδηγήσουν τον φορέα αυτό τα επόμενα τουλάχιστον 4-5 χρόνια όλοι έδειξαν τα δόντια τους. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς που είναι φρέσκο εκλεγμένοι (άρα δεν έχουν να πάρουν κάποιο κόστος, όταν ήταν να κριθούν κρίθηκαν και πέτυχαν τον στόχο τους, τώρα είναι έτοιμοι να πάρουν θέση σε καλή σειρά στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο.

Άλλο που δεν θέλουν τα κανάλια και τα δημοσιογραφάκια ...μυρίζει πρώιμο αίμα και κομμένη σάρκα... κοράκια.. (κάτι μου θυμίζει...)

Βγαίνουν λοιπόν οσάν εκπρόσωποι του αθώου πολίτη αλλά και συνάμα εξυπηρετητές κάποιων μεγάλων που σήμερα είναι στην απέξω και με τον πολύ φορεμένο και φθαρμένο πια μανδύα του άσπηλου δημοσιογράφου-λειτουργού, κάνουν εκ του ασφαλούς πολιτική με σχόλια και ερωτήσεις που μόνο σκοπό έχουν την ΕΙΔΗΣΗ!!!

Αλήθεια ποιον πάει να κοροϊδέψει ο κ. Κακαουνάκης? ο κ. Τράγκας? η κ. Τρέμη? ο κ. Πρετεντέρης? Και αλήθεια, γιατι θα πρέπει αυτοί να εκπροσωπούν εμένα? και τα ερωτήματά μου?
Ποιος τους έδωσε τον ρόλο του να σχολιάζουν και να βγάζουν συμπεράσματα? Άλλος δεν είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου? Να θέτει ερωτήματα να παραθέτει στοιχεία και να ελέγχει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: